ΧΡΗΣΙΔΑΝΕΙΑ

πηγή: eurogat.eu

Η εταιρεία μας προσφέρει, σε χώρους μαζικής εστίασης, επαγγελματικές μηχανές παρασκευής καφέ (espresso, filter, ελληνικού) με τη μορφή χρησιδανείου. Επίσης, σας μαθαίνουμε τα μυστικά για την παρασκευή μιας τέλειας κούπας καφέ (εκπαίδευση – σεμινάρια), οδηγίες για τη σωστή χρήση των μηχανών, φροντίζουμε για το service και είμαστε πάντα κοντά σας όταν μας χρειάζεστε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

ΜΥΛΟΙ ΑΛΕΣΗΣ ΚΑΦΕ

ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΦΕ

ΜΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ

KOFFEA WORKPLACE

πηγή: Gaggia USA

Η απλότητα ενός μόνο αγγίγματος. Η μοναδική απόλαυση ενός διαλλείματος για καφέ. Η εταιρεία μας σας προσφέρει έναν απολαυστικό espresso ή cappuccino, καθώς οι αγαπημένοι σας κόκκοι καφέ είναι πάντα φρεσκοαλεσμένοι, έτσι ώστε όλο το άρωμα και η γεύση να αιχμαλωτίζονται σε κάθε φλυτζάνι.

Η Koffea σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε κι εσείς τον καφέ στο χώρο σας. Συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε μια υπεραυτόματη καφετιέρα παραγωγής espresso με τη μορφή χρησιδανείου.

Ο καφές «Koffea Arabica» αποτελείται από 100% ποικιλία Arabica. Τον χαρακτηρίζει μία περίπλοκη οξύτητα και υπόνοιες πορτοκαλιού και αρωματικών βοτάνων. Η κάθε συσκευασία (450γρ.) μπορεί να παράγει περίπου 63 καφέδες.

Έρευνα για τις συγκεκριμένες υπεραυτόματες μηχανές μας απέδειξε ότι ο καφές Koffea Arabica αποτελεί την καλύτερη πρόταση, ώστε να έχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα. Μελέτες απέδειξαν ότι η σκληρότητα των κόκκων του Arabica στα μαχαίρια άλεσης των συγκεκριμένων μηχανών espresso, καθώς και το αυτόματο πάτημα με τη συγκεκριμένη πίεση, απελευθερώνει το 85% των αρωμάτων του και συμπληρώνει το 80% των ουσιών του στο φλυτζάνι. Τα παραπάνω ποσοστά είναι δυνατόν να επιτευχθούν από τους καλύτερους επαγγελματίες σε επαγγελματικές μηχανές.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ – ΠΟΤΗΡΙΑ – ΚΟΥΠΕΣ – ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ – ΖΑΧΑΡΙΤΣΕΣ – ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΠΟΔΙΕΣ