
Η KOFFEA δίνει μεγάλη σημασία στον φρέσκο καφέ, αναγράφοντας και την ημερομηνία καβουρδίσματος. Ο καφές φτάνει στο αποκορύφωμα της γεύσης και του αρώματος σε 16-18 ώρες μετά το καβούρδισμα. Αλέθεται και συσκευάζεται αεροστεγώς μετά το πέρασμα 16-18 ωρών και φροντίζουμε να καταναλωθεί από τους πελάτες μας το αργότερο σε διάστημα δυόμιση μηνών.
Για εμάς, η χρήση των καλύτερων συσκευαστικών υλικών και μηχανών δεν αρκεί για να διαφυλάξει την φρεσκάδα ενός ζωντανού οργανισμού όπως ο καφές. Μοναδικός εχθρός της φρεσκάδας είναι ο χρόνος, που τον αντιμετωπίζουμε με το αντίστοιχο απόθεμα σε σχέση με τις ανάγκες ζήτησης.