Κουλτούρα και πάθος για τον καφέ

Η εταιρεία, με τη σημερινή της μορφή, ιδρύθηκε το 1998. Αποτελεί την τρίτη γενιά καβουρδιστών καφέ. Η ιστορία ξεκίνησε το 1952 στην Ανδραβίδα Ηλείας, από τον Ιωάννη Αναστασόπουλο, με μία πολύ μικρή μονάδα καβουρδίσματος καφέ.

Το 1978 περνά στα χέρια της δεύτερης γενιάς, όπου ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος, με φρέσκιες ιδέες και όραμα, εκσυγχρονίζει και αναπτύσσει τη μικρή μονάδα. Πλέον, γίνεται γνωστή στην ευρύτερη περιοχή για τους εκλεκτούς καφέδες της.

Τα χρόνια δεν αργούν να κυλήσουν και το 1998 η τρίτη γενιά – τα παιδιά του Γιώργου, Κωνσταντίνος και Ιωάννης – έρχεται στο προσκήνιο. Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, νέος εξοπλισμός, ανακαινισμένη μονάδα. Πολλά άλλαξαν, αυτό όμως που δεν άλλαξε είναι η κουλτούρα και το πάθος για τον καφέ!

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΑΦΕ

Η επιλογή των καλύτερων κόκκων καφέ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εταιρία μας.

ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

Εξασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατότητα ανάπτυξης των αρωματικών και γευστικών χαρισμάτων των κόκκων.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Δίνουμε μεγάλη σημασία στον φρέσκο καφέ, αναγράφοντας και την ημερομηνία καβουρδίσματος.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ

Super markets, καφετέριες, παραδοσιακά καφενεία, ξενοδοχεία, αναψυκτήρια, καντίνες, catering, καράβια κ.ά.

PHOTO GALLERY